Blackjack Odds

Blackjack Odds

Den första och främsta sak du måste veta om blackjack är blackjack odds. Det spelar ingen roll om du spelar blackjack online eller på casino, oddsen är desamma. Med bara 52 kort i ett däck är det inte så svårt att räkna dem och förutse handlarens hand, är det? Jo, det är lite svårare än det, eftersom det finns 4-8 däck på varje bord, vilket innebär att den totala mängden kort på ett bord är 208-416. Det komplicerar säkert beräkningarna. Nu kommer vi till den stora frågan du bör ha i åtanke – vad är oddsen för att vinna blackjack.

Av 52 kort 16 har ett värde på 10 poäng. Därför är 30% av korten på varje bord 10s och det är till stor hjälp när man räknar möjligheten att vinna rundan. Självklart vet ingen om den exakta ordningen av kort efter blandning (vilket är poängen, eller hur?), Så det betyder bara att varje kort i ett däck har möjlighet (30%) att vara 10-poängs värde. Med loppet av spelet växer chansen att varje nästa kort får ett värde på 10 poäng lite. Detta är den främsta anledningen till att blackjack odds ska lagras och användas.

Den andra delen av denna fråga är beräkningen av spelarens chanser. Det måste nämnas att återförsäljarens fördel är ca 8%, eftersom han är den sista som handlar i ett spel. Att studera och tillämpa blackjackstrategin kommer att minska denna fördel till bara 0,5%! Ytterligare fördel är att lära sig korträkningsstrategi, men det är väldigt komplicerat, så nya spelare borde börja med att studera blackjackstrategi och memorera blackjack-odds.

Spelarens oddsen
Låt oss nu se hur du kan använda denna kunskap för att vinna på blackjack. Varje gång du träffar (fråga om extra kort) kan du byta (överstiga 21 poäng). Oddsen för detta beror på dina “händer”. Självklart kl 21 kommer du alltid att bysta och vid 11 eller mindre ska du aldrig byta. Om du har mer än 11 ​​i handen, ökar sannolikheten för att busting blir högre beroende på poängen just nu. Ju större dina kort är desto högre är sannolikheten för att bråka.

Till exempel, när du har 12 i handen är chansen att busting 31%. När du har 16 – det är 62%. Vid 20 poäng finns det bara 8% chans att inte byta.

Chansen att få en “blackjack” naturligt är bara 4,83%.

Som med de flesta spel är nyckeln till att vinna en uppmärksam studie och mycket träning. Allt beror på dig!

admin