Craps sannolikhet

Craps sannolikhet

Craps är ett slumpspel. Det finns ingen väg runt detta. Du kanske letar efter en strategi som kommer att vinna hundra procent av tiden, men den finns inte. Det som finns i spelvärlden är matematik, särskilt sannolikheten. I denna Craps-sannolikhetsartikel kommer vi att beskriva några saker för dig i hopp om det kommer att hjälpa dig att avgöra hur du kommer att spela. Det första du borde veta är att Craps använder två tärningar. Det finns också cirka 8 sätt att satsa på Craps. Dessa satsningar kommer att variera beroende på reglerna vilket innebär att du inte alltid kan placera vissa satsningar. Det finns också oddsinsatser där du satsar med en lägre huskant på oddsen för att få vissa resultat snarare än på en specifik insats. Oddsen ersätter pass eller come-satsningar i spelet.

Låt oss titta på kombinationen av 2. Observera att det bara finns ett sätt du kan få summan av två. Fortsätt dock att titta på bordet för att se hur många gånger du kan tjäna en 4. Det finns två sätt du kan få ett resultat av att få de fyra som summan. Du har 3 och 1 eller 2 och 2. Vi har också tittat på förekomsten av siffrorna som visas på tärningarna. Med andra ord för händelser att få en 1 finns det 6 möjligheter. För alla tärningsnummer kommer det faktiskt att finnas 6 möjligheter. Summsektionen visar hur mycket du kan få för förekomsten av vissa tärningar. Se till exempel till höger om tabellen där det står 8 i summan.

I detta berättar det att den sista summan kommer att bli 8 där du får en 2 och 6. Det finns 5 händelser för dig att få 8. Börja vid 2 och 6; arbeta sedan åt vänster. På nästa rad ser du 3 och 5, sedan 4 och 4. Detta fortsätter tills den sista raden där du ser kombinationen 6 och 2. Att känna till tärningens resultat kan hjälpa dig att förstå sannolikheten för att få det totala. Om du har en chans att få 5 kombinationer på de två tärningarna som ger 8, har du större chans att satsa det antalet än de två möjligheterna för de fyra.

admin