Europeiska Vs amerikanska roulette

Europeiska Vs amerikanska roulette

Om du har gjort någon läser på nätet om spelet av Roulette kommer du att märka att många artiklar göra en tydlig åtskillnad mellan europeiska Roulette och Amerikansk Roulette.

Hjulet
Den grundläggande skillnaden mellan de två spelen är att Europeiska Roulette hjulet bara har 37 platser medan American Roulette hjulet har 38 slots. Den Amerikanska varianten av hjulet har en 00-plats att Europeiska Roulette hjulet inte har.

Denna lilla skillnad är särskilt viktigt i synnerhet att professionella spelare som vill optimera bästa möjliga avkastning för sina vadslagning belopp. Därför att Europeiska Roulette hjulet har en mindre plats oddsen på att vinna på ett valfritt antal i det spelet har förbättrats genom 2,56%. Detta beror på att American Roulette spelet hade ett hus kant 5,26%, medan den europeiska Roulette spelet har ett hus kanten på 2,70%.

För dig som är osäker på vad som menas med huset kanten, är detta procentandelen online kasino har emot dig på någon hasardspel. Därför för varje dollar som spenderas av spelaren, har huset större chans att vinna din insats än vad du gör. Så om du investerar en massa pengar i ditt favorit spel du vill åka där du får bästa möjliga odds och de kan hittas på en europeisk roulette spel.

Regler och alternativ
Bortsett från skillnaden beskrivs ovan, i European Roulette är mycket lik den amerikanska versionen. Du har ett antal spelalternativ inklusive insidan och utsidan satsningar och många europeiska Roulette spel möjliggöra en-Prison-regeln. EN-Prison regel gäller när du satsar på utsidan jämna pengar slots (t.ex. rött och svart, odds eller jämnar) och landar bollen på noll. Om detta händer din insats kvar på bordet och förs över till nästa snurr på hjulet. Om kulan hamnar i noll plats för andra gången då du förlora dina pengar. Om ett spel har blivit fängslad och nästa omgång har bollen landar på något annat än en nolla sedan du får din insats tillbaka beloppet.

En annan variant på En-Prison regel är La partage regeln, där du bara förlorar hälften av din insats om kulan hamnar på noll (och du har en extern satsa på rött, svart, odds eller jämnar) och du behöver inte har möjlighet att hålla satsat än (i fängelse så att säga) för nästa snurr på hjulet.

Oavsett om du spelar Roulette för nöjes-eller vinstsyfte Europeiska Roulette spelet ger dig bättre odds än de American Roulette spelet. Men grunderna i att spela är mycket lika och båda versionerna kan ge dig många timmars underhållning. Vissa webbplatser erbjuder bonusar och priser för ackumulerade poäng (dollar belopp) tjänat, medan andra tillåter dig att spela gratis, vilket är ett riktigt bra verktyg för dig som inte är mycket erfaren i att spela Roulette. Så om du är intresserad av mer information om Roulette och andra hasardspel ta dig tid att besöka vår hemsida på

admin