Hantera riktigt dåliga knuffar eller bättre händer

Hantera riktigt dåliga knuffar eller bättre händer

I video poker spel, och Jacks or Better speciellt handlar du ofta riktigt dåliga händer som du måste försöka spela det bästa sättet du kan. Även om det kan vara lite av en bummer att inse att dina chanser att göra en bra hand är ganska låga måste du vara så objektiv som möjligt i dessa typer av situationer. Nyckeln till att dessa händer fungerar för dig är att spela dem så mycket du kan så att du förlorar så lite som du måste. Här kommer vi att gå igenom hur du spelar de värsta händerna som du kan få i det här spelet.

Om du är mindre än ett par Jacks, måste du jobba för att få en vinst. Att ha ett kort med fyra kort är bättre än att ha ett lågt par tiotals eller sämre, men det låga paret är bättre än att ha en åtta utåt rak rita. Om du inte kan göra ett lågt par eller en fyra-kortdragning kommer du att få en svår tid att ta reda på vilka kort du ska behålla, och det är här de flesta gör de flesta misstag i Jacks or Better.

Om du har två lämpliga höga kort ska du behålla dem. Om du inte gör det, håll då tre till en rak spola om du råkar ha det. Utan passande höga kort, bör du titta på att hålla två offsuit höga kort. Om du har mer än två av dem borde du faktiskt bara hålla de lägsta två. Om du till exempel hade AQJ52 utan någon eventuell spolning, borde du behålla QJ istället för AQ eller AQJ. Anledningen till detta är att två kort kommer att göra bättre parbaserade händer än i genomsnitt tre kort. Du väljer de lägsta två korten, eftersom något som QJ har en bättre chans att göra straight än AQ eller AJ.

Om du bara har ett högt kort, men du har också en lämplig tio, borde du hålla de två av dem om inte ditt höga kort är ett ess, i vilket fall du inte borde. Annars behåll bara ditt enda höga kort. Om du inte ens har ett enda högt kort, bör du bara fortsätta och kasta alla fem kort i handen. Denna situation kommer inte att komma upp ofta, men det är det bästa spelet att göra när det gör det.

admin