Hur man håller det perfekta pokerns ansikte

Hur man håller det perfekta pokerns ansikte

Ett pokerspel är ett enkelt uttryck som du behåller oavsett din situation. Många tyckte att ett pokeransikte var ett specifikt ansikte där du inte visade något uttryck. Många spelare gör många ansiktsuttryck, rodnar, håller andan eller ger bort andra tecken, när de bluffar eller håller en stor hand. Det spelar ingen roll vilket ansikte du gör när du spelar poker så länge det är konstant hela tiden. Genom att följa dessa tips nedan kan du skapa det perfekta poker spelet som kommer att lura dina motståndare.

1) slappna av
Att hålla dina känslor i koll på den hand du har tagit hand om kan vara svårt. Det första steget att behärska ditt pokerfront är att slappna av, vara i kontroll över situationen, oavsett hur stressad eller upphetsad du är. Att dölja din reaktion är din makt, eftersom ingen vet vad du tänker eller vad du ska göra.

2) Håll ögonkontakt
Du kan vinna överdelen genom att visa upp ditt självförtroende och skrämma dina motståndare genom att låsa ögonen med dem. Om du har svårt att hålla ögonkontakt med ditt poker ansikte, är nyckeln att titta på nosens bro och hålla fokus.

3) Andning
Att kontrollera andningen är avgörande, eftersom det här är en av de mest berättande tecknen på att någon bluffar när du blir stressad, andas automatiskt börjar bli grunt, vilket gör uppmärksamhet. Se till att andas långsamt för att lugna dig och inte göra det uppenbart att du inte bluffer.

4) Täck ditt ansikte
Genom att ha solglasögon, en hatt eller halsduk begränsar du vad dina motståndare kan se, vilket gör det mycket svårare att läsa ditt poker ansikte och kroppsspråk. Detta är ett särskilt bra tips för dem som inte har behärskat sitt pokeransikte ännu.

5) Begränsa din pratstund
Håll dina ord enkla, hålla fast vid fakta i spelet och försök att inte bli distraherad. Undvik att snubbla över några meningar eller säga “um” eftersom detta visar att du inte är säker på din hand eller är osäker på huruvida du ska bluffa eller inte.

Om du inte visar några känslor i någon av situationerna, gör du det oerhört svårt att läsa ditt kroppsspråk, med tiden kan du vara uppmärksam på de finare detaljerna för att skapa det perfekta pokerspelet.

admin