Hur man spelar Keno

Hur man spelar Keno

När du spelar Keno, välj de nummer du vill satsa på och hur många spel du vill satsa på. Det vanligaste är att du kan välja mellan ett spel, fem spel eller tio spel. När spelet startar, kommer maskinen att rita bollar som har ett nummer skrivet på det, precis som i Lotto. Om en boll är ritad med ett nummer som matchar ett av de siffror som du som spelare har markerat som “dina” nummer, korsa den på din bräda. Du kan vinna med några få eller flera, beroende på vilken variant du spelar. Vinsterna blir dock större ju fler siffror du får möjlighet att korsa. Keno jämförs ofta med bingo eller lotto, men bra anledning. Hur man spelar Keno på ett online casino:

• Välj hur mycket du vill spela för.

• Välj hur många nummer du vill satsa på, eller använd möjligheten för de nummer som ska väljas automatiskt.

• Tryck på start- eller avspelningsknappen. Spelet väljer då ett visst antal siffror, till exempel 20. När detta är klart kommer den runda vinstrekordet att komma upp nästan omedelbart och du ser om du har vunnit några vinster och möjligen hur mycket du har vunnit.

Hur många siffror är det bra att välja?
Tja, det finns ingen mening i det, men det finns några principer du kan komma ihåg: För det första, ju fler siffror du väljer att spela på, desto större är dina potentiella vinster. Å andra sidan, ju fler siffror du väljer, desto fler tal måste dras av för att du ska få möjlighet att vinna någonting. Om du till exempel väljer 5 nummer, får du 2 nummer för att få pengarna tillbaka. Om du väljer 10 nummer behöver du upp till 3 korrekta nummer för att få pengarna tillbaka, och om du väljer 15 nummer måste du få 5 nummer i tecknet för att gå till noll.

Det finns dock vissa val som är bättre än andra. Om du till exempel väljer mellan sju och elva siffror måste du få upp till 3 nummer för att balansera. Det blir då värt att välja elva nummer. Eftersom det är lättare att få tre siffror på elva än av sju nummer, kommer dina odds naturligtvis bäst om du väljer elva nummer. Utbetalningen du vill få är också högre. Medan den maximala utbetalningen med elva siffror är 3000 till 1, är den maximala utbetalningen med sju nummer endast 100 till 1.

Keno – kort sammanfattad
Kenob styrd kan se ut som en bingobrett. Du kan välja att spela med ett fast antal siffror varje gång, eller du kan ändra nummer från tid till annan. De vinnande numren väljs slumpmässigt, vilket innebär att alla nummer på tavlan har lika möjligheter att vinna. Du väljer hur mycket du vill satsa varje runda. Keno är lätt att spela men svårt att vinna eftersom du inte har möjlighet att påverka resultatet på något sätt.

admin