Keno Multiple biljetter

Keno Multiple biljetter

Med Keno kan du spela ett enda spel eller upp till fem. Det beror på den biljett du väljer eller hur mycket du vill satsa. Det finns också olika utbetalningar i Keno för hur du bestämmer dig för att spela. I en enda biljettstrategi vill du alltid spela tio siffror, men i en multipelbiljett kan du bestämma dig för att ändra saker lite.

Att satsa på ett nummer är aldrig en bra idé, men du kan välja att satsa på mindre än tio, säger fem. Även om oddsen fortfarande är mot dig i det här fallet hjälper det att ge dig en chans att göra upp något av det du förlorade på andra spel. Du får välja hur mycket pengar du placerar på ett spel. Detta kan vara 1 dollar eller upp till 10 dollar oftast.

Låt oss titta på ett exempel:

Säg att du bestämde dig för att spela ett spel med tio nummer, så du väljer dina tio favoritnummer. På en multipelbiljett vill du också spela ett andra spel. På denna biljett väljer du fem nummer. Dessa fem siffror matchar inte vad du valde i det andra spelet. Du bestämmer dig för att du har större chans att vinna på de tio siffrorna som du satsar mer på det spelet. Du satsar bara en dollar på de fem siffrorna. Så du har två spel. Resultatet kan vara att det ena spelet vinner och det andra förlorar, eller att de båda förlorar. De båda kan inte vinna eftersom du satsar på samma antal omgångar som dras. I det här fallet kunde du bestämma vad du tappade på den andra biljetten. Du kan också placera två satsningar där några av siffrorna från en upprepas medan du valde andra. Vissa individer gillar denna strategi.

Vad du behöver komma ihåg är att Keno är lotteri; därför kommer siffrorna som kommer att väljas i en given omgång vara slumpmässiga. Det finns inga mönster av förutsägelse. Du kommer också att förlora pengar om du ökar dina satsningar på flera biljetter. Om du spelar flera biljetter, ska satsningarna vara desamma över hela linjen för det belopp du satsar. Du bör också välja olika siffror så att du hoppas få tillbaka några vinster. Varje nummer i keno har samma sannolikhet att dras.

Det bästa i strategin som du kan göra är att förstå spelet. Vet vilka satsningar du kan placera. Oddsen för vad du väljer att placera och lita inte på strategier från böcker som säger att de har hemligheten att vinna på Keno 100 procent av tiden. De lurar antingen på ett massivt sätt eller berättar en mycket hög berättelse.

admin