Keno strategi

Keno strategi

Du undrar förmodligen om keno har någon strategi alls, eftersom det, som ett lotterispel, beror bara på tur och inte kräver något analytiskt tänkande, etc. Även om keno är ett chansspel beror dina vinster på vilka nummer du välja. En tydlig vinststrategi finns inte; men – om du följer vissa och enkla keno-regler ökar din chans att vinna lite.

Kenos popularitet har vuxit så mycket att det redan finns många olika versioner i onlinekasinon. Om du håller dig till de enkla keno-strategierna som listas nedan kommer du att ha kul och till och med vinna i detta spel.

• Se till att du inte överskottar ritningen av de ritade siffrorna. Kontrollera konstant visningen av siffror på skärmen. Du kan fortfarande använda tiden för att satsa på vissa nummer även om Keno-spelrundan redan har börjat. Det viktigaste när du placerar eller satsar på nummer som ännu inte har dragits eller kallats är sannolikhetslagen. Varje drag minskar antalet möjliga dragningar. Ett nummer eller nummer vars chans eller dragningskvot var 1 till 80 i början av spelrundan är redan 1 till 70 efter att redan ha dragit 10 nummer.

• En annan strategi är att välja de siffror som drabbades oftast. I keno-spelet kan du upptäcka att ibland vissa nummer visas i varje omgång. Sådana serier är mycket möjliga. Välj ett nummer som är “hett” den dagen; Så oftare än andra dyker upp. Du kan också använda samma nummer för var och en av dragningarna.

• Förmodligen den viktigaste keno-strategin är – njut av spelet! Den grundläggande idén, även i spel, är att ha kul. Slösa inte tid med att oroa dig för nummervalet. Välj några lyckligtal och lämna resten av dragningen och Keno-skärmen.

Keno-speltips:

• Ställ alltid in en gräns innan du börjar spela. Ha alltid så mycket pengar i fickan som du behöver för varaktigheten eller var det här spelet är – oavsett om det bara är en spelrunda eller en tvådagars spelmaraton. Vi kan inte upprepa det tillräckligt ofta – håll dig fast vid din angivna gräns!

• Om du är ny i spelet eller spelet; bara använda små mängder.

• Distribuera dina spel till alla tillgängliga Keno-nummer (1-80).

• Du kan också använda alternativet “Stray and Play”; en biljett med redan valda nummer under 30 omgångar.

• Välj dina önskade nummer och lita alltid på dessa nummer under hela spelet. Detta säkerställer att du har mindre att oroa dig för och ökar också chansen att knäcka jackpotten men en gång.

• Förvara alltid keno-kvittot. Ingenting är värre än att upptäcka att du har vunnit, men mottagandet av biljetten har inte mer! Håll alltid ett öga på resultattavlan med de ritade siffrorna. Som vinnare MÅSTE du visa ett kvitto så att du kan betala det!

admin