Progressiv Spelautomater

Progressiv Spelautomater

Progressiva spelautomater spelar precis som andra spelautomater, med det ensamma undantaget att de erbjuder en progressiv jackpot – vilket betyder att jackpotpriset fortsätter att öka i storlek med varje tur som gjorts. Så om en progressiv jackpot var värd $ 50.000 och någon gjorde en kvalificerad tur, skulle jackpotten öka med en liten summa. En viktig sak att notera med progressiva slots är att nästan alla dessa spel kräver att du satsar en viss summa på en snurr för att vara berättigad till jackpotten. Till exempel kan ett spelautomater tillåta spelare att satsa var som helst från $ 0,05- $ 1,00 per tur, men du kan bara vinna den progressiva jackpotten med en $ 1,00-spin. Detta är fallet, det är oklokt att satsa på progressiva spelautomater om du inte satsar maxmyntstorleken på varje snurrning.

Progressiva spelautomater

Majoriteten av progressiva spelautomater är 5-hjuls, multi-payline-spel. Det är till exempel ganska vanligt att se ett 5-hjuls 20-linjers progressivt spelautomater. Det finns dock också progressiva spel med 3-hjuls och 7-hjuls, förutom varierande belopp av vinstlinjer. Bortsett från det olika beloppet av vinstlinjer och rullar varierar sättet som den progressiva jackpotten är länkad också mellan spel. Till exempel kopplas vissa online-slots jackpottar via en samling branded-spel, och vissa jackpottar är kopplade genom flera kasinon med samma spel. I båda fallen är progressiva jackpots online slots normalt kopplade via samma mjukvaruleverantör som Playtech eller Microgaming så att priset växer större.

Vinnande en progressiv jackpot

Som tidigare nämnts, om du vill vinna en progressiv jackpot, måste du normalt satsa den maximala myntstorleken. Men det finns andra faktorer du behöver tänka på också när du går till en progressiv slots jackpot. Först måste du tänka på att vissa spelautomater bara erbjuder den progressiva jackpotten på en viss vinstlinje. Till exempel betalar vissa 20-linjers progressiva spelautomater bara jackpotten när en spelare linjer de rätta symbolerna på 20: e vinstlinjen. Det sägs att man måste spela alla 20 vinstlinjer för att ha chans att vinna. Andra progressiva slots erbjuder jackpotten till någon som kan ställa in rätt symboler på vilken vinstlinje som helst. Spel som detta ger vanligtvis spelautomater ett mycket bättre skott när man vinner en progressiv jackpot. Andra spel kan ha olika krav på hur spelarna vinner den progressiva slots jackpotten, så det är viktigt att titta på dessa krav innan de spelas.

admin