Progressiva jackpott online slot spel

Progressiva jackpott online slot spel

En del av varje satsning på det progressiva spelautomatet ökar jackpotbeloppet. När det progressiva spelautomaten “träffas” betalas det belopp som står i jackpotten till den lyckliga vinnaren och jackpottbeloppet faller till dess återställningsvärde.

Det finns många sätt på vilka progressiva jackpottar kan klassificeras, men det vanligaste sättet är beroende på hur de träffas. De flesta progressiva jackpottautomaterna på nätet träffas när den angivna symbolen visas i en aktiv vinstrad över vart och ett av hjulen. Vanligtvis är denna symbol en viktig symbol som den vilda symbolen, men inte nödvändigtvis så. I vissa progressiva spelautomater kan kombinationen visas i vilken vinstlinje som helst för att den progressiva jackpotten ska kunna nås. I andra spel måste kombinationen visas på den högsta vinstraden. Denna typ av progressiv jackpot online-slotspel kräver att spelarna satsar en konstant summa på varje snurr. Detta kan uppnås genom att fastställa alla vadslagningsparametrar. I vissa progressiva jackpott-onlinespelspel är linjesatsningen fast som standard, men spelarna har valet att aktivera vinstraderna. Men om de satsar utan att aktivera alla vinstrader kommer de inte att vara berättigade till den progressiva jackpotten. Vissa progressiva jackpottautomater betalar ut i tusentals, andra betalar ut i miljoner.

I den andra typen av progressivt spelautomat utlöses jackpotten slumpmässigt. Det finns inget behov av att få någon inriktning av angivna symboler på rullarna. Efter varje snurr kan spelautomaten helt enkelt meddela att den progressiva jackpotten har träffats. I denna typ av jackpott är det inte ett krav att spelarna satsar högsta möjliga belopp per snurr. Ju större satsning desto större är chansen att generera en träff. Vanligtvis är utbetalningarna från slumpmässigt utlösta progressiva jackpotter relativt små. Men dessa jackpottar träffar ofta ofta flera gånger om dagen.

Det finns en speciell typ av slumpmässigt utlöst progressiv jackpot som helt skiljer sig från typen ovan. Det är en progressiv jackpot på flera nivåer med ett antal liknande spelautomater i nätverk. Vad detta betyder är att jackpotten kan träffas genom att satsa på något av de spelautomater som är kopplade till jackpotten. När detta händer återställs tickern på alla slots. Den progressiva jackpotten slås genom ett bonusspel som utlöses slumpmässigt. När bonusspelet är utlöst är spelaren säker på att träffa en av jackpotnivåerna. Vilken jackpot som träffas är avgörande eftersom beloppen på olika nivåer varierar från hundratals till miljoner.

admin