Strategi för Outside Bets medan du spelar Roulette

Strategi för Outside Bets medan du spelar Roulette

En hel del roulette spelare kommer ofta bara satsa på utvändiga satsningar eftersom oddsen är mycket bättre än vadslagning på insidan. Utbetalningen är mycket mindre och minsta insatsen är större, men oddsen är mycket bättre på utsidan än på insidan medan du spelar Roulette. Vanligtvis kan du satsa $ 1 minimum på nätet, men om du går till ett landbaserat kasino beredda att betala $ 10 + som minimum på uteserverna.

När du satsar på de flesta utanför spel har du nästan 50% chans att vinna och den enda anledningen till att du inte har en ganska 50% chans är på grund av nollorna på roulettehjulet. Om du vill satsa på flera externa satsningar per tur kan du göra det, men det rekommenderas att du inte satsar på mer än två vanligtvis. Om du satsar på två utvändiga satsningar per snurrning får du en bra chans att bryta åtminstone, men när du satsar ett udda antal satsningar som 1 eller 3 kommer du inte att kunna bryta jämnt på någon snurrning.

Några av de utestående satsningarna på dessa pokersajter betalar också lite mer än 1: 1 satsningarna när de betalar 2: 1, men oddsen är uppenbarligen inte riktigt lika bra. Om du vill satsa på dem, se till att du har en bra anledning, till exempel att du märker ett mönster med höga tal och du tror att nästa kommer att vara ett lågt antal, så att du kan satsa den 1: a 12. Denna satsning betalar 2: 1 om det träffar och du har nästan 33% chans att slå den här insatsen.

En sak som många spelare gör är att de bara fortsätter satsa på samma satsning tills de vinner, men det kommer bara att fungera om du har en tillräckligt stor bankrulle. Så här fungerar det om du satsar på rött för att slå till $ 5, men det slår inte och du förlorar att du fortsätter satsa på rött, men varje gång du dubblar din insats. Den andra spinnningen du skulle satsa $ 10 på rött så att om du vinner får du din $ 5 tillbaka plus din $ 5 vinst. Om du har tillräckligt med pengar i din bankrulle kan du fortsätta satsa på samma färg, byggnad och pengar långsamt. Det hjälper inte dig att vinna mycket pengar snabbt, men du kan enkelt vinna $ 50- $ 100 dagligen genom att använda denna strategi om du har tillräckligt med pengar.

admin