Strategier för low pair blackjack händer

Strategier för low pair blackjack händer

Vi har redan täckt hur spelarna ska spela händer som har höga par, nu ska vi ta itu med de låga parhänderna när du spelar blackjack. Det är viktigt för spelarna att veta exakt vad man ska göra med sina händer när man spelar spelet och över tiden kommer varje spelare att behärska grundläggande strategier som dessa för att förbättra sitt spel och ge mer vinster. Låga par är några par som värderas från 2 till 7. De flesta spelare kommer att dra nytta av att använda ett strategikort för att veta vad man ska göra när man spelar riktigt pengar blackjack, men andra kanske inte känner till dessa eller ens vet hur man läser korten, så denna information är viktig.

När handen har ett par 2s eller 3s spelar dealerkortet en nyckelroll i beslutet. Om dealern har ett kort som är 2, 3 8 eller något högre värde ligger de i en starkare position än spelaren. I dessa situationer skulle splittring inte rekommenderas och det bästa alternativet är att träffa. För varje uppspelningskort för återförsäljaren är uppdelning av dessa par fördelaktiga och det finns en liten fördel jämfört med att man börjar med par på 4 eller 6 år.

Det finns stora fördelar med att starta med en 8 istället för en 4. Börja med en 4 kommer vanligtvis att placera spelarna i en position där deras handvärde kommer att ligga runt 14. Med en 8 har spelarna bättre chanser att få ett handvärde på 18 Med detta sägs, undvik att dela upp fyra och alltid dela upp åttor. Om paret är en uppsättning som, är ett handvärde av 10 lika bra som det blir och kan sätta spelaren i stånd att få 20 eller 21. Splitting 5s är aldrig fördelaktig för spelaren och bör undvikas.

När spelare har par 6s eller 7s, är ett startvärde 12 eller 14, vilket inte är ett bra ställe att vara. Återförsäljarens kort kommer igen att spelas in. Riskera aldrig en extra satsning genom att splittra om dealern har en 8 eller mer. Här måste spelarna ta chansen och slå handen. För något annat ansikte upp-kort, säger blackjackstrategin att dela 6s och 7s. Med dessa tips för hur man spelar låga parhänder kommer spelarna att vara förberedda för en bra blackjack-upplevelse och öka deras chans att vinna.

admin