Vanliga fällor att undvika med online-spelbonusar

Vanliga fällor att undvika med online-spelbonusar

För alla online-spelare är det verkligen viktigt att kunna öka din bankrulle med bra online casino bonusar. Men mycket av villkoren för dessa erbjudanden kan sätta dig i en situation där du faktiskt inte blir så bra av en överenskommelse som du ursprungligen skulle kunna tänka dig. Vad vi vill göra för dig här är att stava ut ett antal fällor som kan hända med dessa erbjudanden och visa dig hur man gör matematiken som krävs för att ta reda på om du har en bra övergripande bonus eller inte.

Den första fällan är att inse att icke-betalningsbara bonusar måste hanteras på ett visst sätt. Dessa erbjudanden får sin bästa användning när du spelar med en strategi som handlar om att springa upp en stor uppsättning vinster eller gå i byst. Anledningen till detta är att de inte hjälper dig mycket, förutom att du ger dig en ledig möjlighet att springa stora vinster. Längs dessa linjer måste du gå med spannmål istället för att bekämpa den fördel som dessa typer av erbjudanden ger dig. Om du försöker spela med dessa erbjudanden som att du skulle få utbetalningsbara bonusar kommer du att bli mycket frustrerad.

Den andra fällan är att inse att du inte behöver få mer värde av att använda dem än att inte använda dem. Anta att du spelar spel som har en genomsnittlig husfördelning på tre procent och du får en 100 procent matchbonus med ett 25x satsningsbehov på bonus- och insättningsbeloppen. Om du lägger in en $ 100 insättning för att få en $ 100 bonus, skulle ditt totala satskrav vara 25 * 200 $ vilket är totalt $ 5 000. Om du tar tre procent av det, kommer huset att ta i genomsnitt $ 150 medan du arbetar med genomspelningen. Som du kan se spenderar du $ 150 för att få en $ 100 bonus för en genomsnittlig förlust på $ 50.

Lösningen här är att använda typen av beräkning som ovan för att räkna ut vad din genomsnittliga förlust kommer att vara för att rensa bonuskraven. Om det är större än bonusen själv, då har du inte en bra affär. Att använda denna typ av matte tar bara ett par minuter, och det är ett riktigt bra alternativ för att bestämma om du ska utnyttja en bonus innan du lägger in.

admin